15-11-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 15-11-2017 a 15-11-2017
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióGaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Estofat de pollastre. Ensalada de tonyina.
    Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Filet de lluç a la mallorquina en llit de patates al forn. Llenties saltades amb bolets i xampinyons.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Malvasia - Escola d'Hoteleria
    Primer plat: Guisat de pop. Espinacs amb crema. Amanida Cèsar.
    Segon plat: Peix a la graella. Filet de vedella amb salsa de xampinyons.
    Postres: Fruita. Duquesses Chantilly.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Sopes. Fideus de veremar. Ensalada de marisc.
    Segon plat: Pollastre amb cava amb arròs tricolor. Tomàtigues farcides de cuscús i verdures. Rap a la papillota.
    Postres: Fruita. Iogurt . Gelat. Coca de pinya. Mousse de xocolata. .

    Ramon Llull
    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Estofat de pollastre. Ensalada de tonyina.
    Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Filet de lluç a la mallorquina en llit de patates al forn. Llenties saltades amb bolets i xampinyons.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Pasta amb esclata-sangs. Ciurons trempats.
    Segon plat: Pollastre al forn amb arròs integral. Rajada amb pebres vermells.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de pinya.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic