16-02-2018 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 16-02-2018 a 16-02-2018
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióAnselm Turmeda
    Primer plat: Arròs brut. Arròs de verdures. Milfulls de carabassó i albergínia.
    Segon plat: Pastís de pollastre amb patata a grells. Truita guisada de pebres vermells i verds.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Gaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada de pollastre.
    Segon plat: Llom a la planxa amb patates bullides. Lluç en salsa verda amb patates bullides. Minestra gratinada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Guillem Cifre
    Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.
    Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.
    Postres: Fruita. Iogurt.Mousse de llimona.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Paella mixta. Pancuit. Ensalada de carxofa i anxoves.
    Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Flams de carabassó i pastanaga amb patates. Rajada amb pebres i patata al forn.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de maduixes amb nata. Iogurt natural amb mel.

    Ramon Llull
    Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada de pollastre.
    Segon plat: Llom a la planxa amb patates bullides. Lluç en salsa verda amb patates bullides. Minestra gratinada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Ensalada d’estiu amb ciurons. Arròs amb samfaina.
    Segon plat: Estofat de vedella. Filet d'orada a la planxa amb verdura al forn.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic