22-03-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 22-03-2017 a 22-03-2017
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióGaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Arròs al forn. Tallarines a l'estil oriental. Crema de pastanaga.
    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Estofat de calamar. Mussaca de verdures.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Malvasia - Escola d'Hoteleria
    Primer plat: Pastís de verdures. Macarrons a la carbonara. Ensalada d'arròs tropical.
    Segon plat: Suquet de peix i marisc. Cap de llom a la sal.
    Postres: Fruita. Pastís de moca.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Sopa juliana. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.
    Segon plat: Estofat de vedella. Hamburgueses de pollastre a la planxa amb ensalada. Congre a la papillota.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Púding. Coca de llimona. Flam.

    Ramon Llull
    Primer plat: Arròs al forn. Tallarines a l'estil oriental. Crema de pastanaga.
    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Estofat de calamar. Mussaca de verdures.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Minestra de verdures. Fesols negres cuinats.
    Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb ensalada. Nius d'anfós al forn.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca amb fruita seca.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic