23-03-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 23-03-2017 a 23-03-2017
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióGaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Ensalada de tonyina. Canelons d'espinacs. Crema de porro.
    Segon plat: Tall rodó al forn amb patates al forn. Bacallà a la mallorquina. Bolets i xampinyons saltats.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Malvasia - Escola d'Hoteleria
    Primer plat: Truites variades. Carabassons farcits de carn. Sandvitxos variats.
    Segon plat: Salmó en salsa de "calvados". Pit de pollastre gratinat amb bolets. Pit de pollastre gratinat amb bolets.
    Postres: Fruita. Ensaïmada farcida.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassó. Ensalada amb formatge tendre i confitura de codony.
    Segon plat: Llibrets amb ensalada. Truita de patata amb pebres al forn. Filet d'orada a la planxa amb pèsols i patata bullida.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Púding. Banoffee. Iogurt natural amb mel.

    Ramon Llull
    Primer plat: Ensalada de tonyina. Canelons d'espinacs. Crema de porro.
    Segon plat: Tall rodó al forn amb patates al forn. Bacallà a la mallorquina. Bolets i xampinyons saltats.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Ous trencats amb carxofes. Pasta amb carn picada i gambes.
    Segon plat: Corbina amb salsa verda. Salsitxes alemanyes amb ametlles.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de poma amb panses.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic