13-03-2018 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 13-03-2018 a 13-03-2018
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióAnselm Turmeda
    Primer plat: Macarrons amb salsa de formatge. Pilaf de verdures.
    Segon plat: Truita de patates. Trempó amb formatge amb llampuga al forn amb samfaina.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Gaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada de tonyina. Ous remenats amb verdures.
    Segon plat: Mussaca de verdures. Cuixetes de pollastre amb llimona amb patates al forn. Cap-roig amb cebes i xampinyons.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Guillem Cifre
    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.
    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Arròs negre. Crema de lletuga. Rotlles de cuixot i ensalada russa.
    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb xampinyons i puré de patata. Fajitas de verdures amb formatge feta. Filet d'anfós a la planxa amb patata bullida i mongetes.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de pera. Flam.

    Ramon Llull
    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada de tonyina. Ous remenats amb verdures.
    Segon plat: Mussaca de verdures. Cuixetes de pollastre amb llimona amb patates al forn. Cap-roig amb cebes i xampinyons.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
    Segon plat: Carabassons farcits de tonyina amb puré de patata. Llom a la planxa amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic