17-04-2018 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 17-04-2018 a 17-04-2018
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióAnselm Turmeda
    Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Llenties saltades amb carabassó.
    Segon plat: Truita camperola amb ensalada de tomàtiga. Salmó amb crosta de taronja amb patata panadera.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Gaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de ciurons amb verdures. Risotto de pollastre amb espinacs.
    Segon plat: Carn amb tomàtiga. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Guillem Cifre
    Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Tallarines a la carbonara. Crema de pastanaga. Ensalada mixta.
    Segon plat: Pollastre amb prunes, albercocs i puré de patata. Albergínies a la italiana. Peix amb escabetx.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís fred de formatge. Mousse de xocolata.

    Ramon Llull
    Primer plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de ciurons amb verdures. Risotto de pollastre amb espinacs.
    Segon plat: Carn amb tomàtiga. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic