19-05-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 19-05-2017 a 19-05-2017
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióAnselm Turmeda
    Primer plat: Arròs de peix. Ensalada de primavera.
    Segon plat: Llom de porc amb tombet. Bacallà amb tombet.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Gaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Paella mixta. Lasanya de verdures. Ensalada de tonyina.
    Segon plat: Croquetes d'espinacs amb ensalada. Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates bullides. Lluç a la planxa amb mongetes verdes, i pèsols i patates bullides.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Guillem Cifre
    Primer plat: Tortel·lini gratinats. Ensalada d'arròs.
    Segon plat: Pollastre amb allada. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.
    Postres: Fruita. Iogurt. Natilles.

    Instal·lacions esportives
    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de carabassó.
    Segon plat: Hamburguesa casolana amb ceba. Lluç a l'andalusa.
    Postres: Fruita. iogurt.

    Malvasia - Escola d'Hoteleria
    Primer plat: Magnòlies amb copinyes. Ous fregits amb cansalada fumada. Ensalada russa.
    Segon plat: Graellada de peix i marisc. Cuixa de xot rostida.
    Postres: Fruita. Pionono de Santa Fe.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ensalada amb fruita seca.
    Segon plat: Carn de porc amb salsa de pebre. Hamburgueses de pollastre a la planxa amb ceba confitada. Aladrocs fregits amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Púding. Coca de llimona. Flam.

    Ramon Llull
    Primer plat: Paella mixta. Lasanya de verdures. Ensalada de tonyina.
    Segon plat: Croquetes d'espinacs amb ensalada. Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates bullides. Lluç a la planxa amb mongetes verdes, i pèsols i patates bullides.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Crema d'espàrecs. Ciurons trempats.
    Segon plat: Tall rodó de porc amb minestra. Mongetes verdes bullides amb patata i ou.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Púding.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic