20-03-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 20-03-2017 a 20-03-2017
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióGaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Risotto de gambes. Sopa de verdures amb pasta. Ensalada amb fruita.
    Segon plat: Garró en la salsa amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures amb patates. Tombet amb ous.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Fava parada. Ous al plat. Ensalada de cuscús.
    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb salsa de cinc espècies. Pollastrons al forn amb poma. Raoles de peix amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Púding. Coca de pera. Natilles.

    Ramon Llull
    Primer plat: Risotto de gambes. Sopa de verdures amb pasta. Ensalada amb fruita.
    Segon plat: Garró en la salsa amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures amb patates. Tombet amb ous.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Colflori ofegada. Ensalada de pasta amb fruita seca.
    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata i poma al forn. Filet de lluç arrebossat amb bròquil.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de marbre.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic