21-03-2017 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari

Menú bars i cafeteries
  • Illa Mallorca
  • OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
  • 21-03-2017 a 21-03-2017
  • LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
  • DescripcióGaspar Melchor de Jovellanos
    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de carabassó. Fabada asturiana.
    Segon plat: Alletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides. Carxofes saltades amb tofu.
    Postres: Fruita. Iogurt

    Malvasia - Escola d'Hoteleria
    Primer plat: Raoles de peix i verdures. Paella cega. Escabetx de peix.
    Segon plat: Anfós amb alls tendres. Carbonada a la flamenca.
    Postres: Fruita. Coca d'albercocs.

    Mateu Orfila i Rotger
    Primer plat: Arròs amb samfaina. Patates a la riojana. Ensalada russa.
    Segon plat: Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla. Frit. Tonyina a la planxa amb ensalada.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata. Pannacotta.

    Ramon Llull
    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de carabassó. Fabada asturiana.
    Segon plat: Alletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides. Carxofes saltades amb tofu.
    Postres: Fruita. Iogurt.

    Son Lledó
    Primer plat: Arròs xinès. Crema de porros.
    Segon plat: Costella de porc amb sobrassada i mel. Bacallà amb pebres.
    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de formatge amb confitura de maduixa.
  • Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
  • ContacteEnviar missatge per correu electrònic