bar5.gif

HomeClubClassificaciNovetatslinksContacta

 

logosanostra    logouib 

Benvingut a la pgina oficial del club de borsa "SA NOSTRA" - UIB 

 

XVI Edici "Club d묲nversi Sa Nostra-UIB" (2 crdits)* Objectiu del 멌LUB D묲NVERSI SA NOSTRA-UIB

En el marc del Protocol de Col톖aboraci signat entre la UIB (representada per l'Escola Universitria d'Estudis Empresarials) i "SA NOSTRA" (representada pel Departament Econmic Financer) el 15 de desembre de 1994, i que ha estat objecte de revisi en posteriors Protocols , es ve organitzant el "CLUBS D'INVERSI SA NOSTRA-UIB" que t com a principal objectiu apropar el mn financer als alumnes de la UIB, financers, amb especial referncia als mercats borsaris .

Ms concretament, es pretn que els alumnes que hi participin tinguin l뭥portunitat de:

  • Iniciar-se en el funcionament prctic dels mercats financers
  • Seguir l'evoluci econmico-financera de les empreses que cotitzen en borsa.
  • Rendibilitzar els fons invertits
  • Participar en una tasca d'equip
  • Obtenir una completa visi de la borsa, tant nacional com internacional
  • Descobrir una faceta de les possibilitats existents en els seus estudis, etc.

Una activitat que ja compte amb una bona experiencia:

El resultats que han obtingut els participants en les anteriors edicions del "CLUB D'INVERSI SA NOSTRA-UIB" han sigut altament positius, ja quea ms de conixer el funcionament dels mercats i les distintes tcniques d'inversi, han obtingut, en general, unes rendibilitats molt altes, incls si es comparen amb altres concursos cel.lebrats a nivell nacional (com el qui organitza el diari econmic "Expansin"). 

A qui s뭓drea?

La dita col톖aboraci ha perms que alumnes d'Empresarials, en un principi, i de LADE i LE posteriorment, i ara de tots els estudis de la UIB puguin participar en la formaci de "CLUBS D'INVERSI SA NOSTRA-UIB", durant un perode de sis mesos (de novembre a abril), que ajudats o assessorats principalment per alumnes-becaris puguin "operar" al mercat borsari en temps real, durant tot l'horari de mercat (de 9h. a 17,30h.). 

En qualsevol cas per sser viable es considera que el nombre mxim d뭓lumnes que es pot integrar al CLUB s de 150, en cas de que el nombre d뭝nteressats fos molt superior s뭓rbitraria un sistema d뭓cceptaci (Una prova tipus test sobre coneixements del mercat).

Profesor responsable:

Dr. Vicen Moratal Oliver (profesor del Departament d묮conomia Aplicada), s el Director des del seus inicis d뭓quest 멌LUB D묲NVERSI SA NOSTRA-UIB i el professor Jaume Garau Taberner

Duraci:

La participaci s de sis mesos (de novembre a abril).

Cm s뭥pera dins el concurs?

Un Club d'Inversi est integrat per un grup d'alumnes (3/4) matriculats en els ltims cursos de carrera, que formen i gestionen una cartera de valors assessorats per els alumnes becaris (3-4) que dia a dia fan el seguiment del mercat, aix com tamb per el director del Club, Dr. Moratal i Jaume Garau Taberner

 

NOVETATS

Classificaci Final.

 

[Club][Classificaci][Novetats][links][Contacta]

Copyright(c) 2004 tonisite. All rights reserved.
bolsa@uib.es