19 de juny de 2008
L'any acadèmic 2007-2008 ha acabat

WEB del programa educatiu de l'EXPEDICIÓ de l'IMEDEA a la

Els expedicionaris a l'Antàrtida

Sota aquest títol hi trobareu les fotos dels participants a l'expedició i unes línies de presentació que ha escrit cada un d'ells
Anterior
Següent


Enric Culat

Hola, soc un periodista especialitzat en temes de medi ambient i ciència. Escric cada diumenge al Diario de Mallorca una pàgina sobre ecologia i dirigeixo i presento un programa de radio, Balears fa Ciència, amb qüestions relacionades amb el medi ambient i la divulgació científica. També col·laboro amb l’IMEDEA amb tot tipus d’activitats divulgatives i he fet un màster de comunicació de la ciència a la Universidad de Salamanca. Les meves aficions, com ja haureu endevinat, son el periodisme, la natura i el medi ambient. Tinc la sort de poder compaginar totes aquestes coses amb la meva activitat professional, i ara podré acomplir un dels majors somnis de la meva vida: anar a la Antàrtida. Allà m’encarregaré d’explicar el que fan els científics, espero que sense empipar-los massa, i de passar les meves cròniques a l'IMEDEA, al diari i per la radio, si és que la tecnologia ens ho permet. Potser amb la experiència viscuda i les notes que agafi del viatge més endavant podré escriure un llibre. Si més no, podré dir que una vegada vaig formar part de la primera expedició netament mallorquina fins a la Antàrtida i que vaig acompanyar a uns bons investigadors preocupats pel bé del nostre planeta.



Aquest espai web s'ha creat com a suport del programa educatiu lligat a l'expedició ESASSI a l'Antàrtida´. El programa està subvencionat per la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació (Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació · Govern de les Illes Balears).

Disseny i creació de la web: AAC (2007).

Portada
Contacte

Sobre
l'Expedició

ESASSI
Diari expedició
Expedicionaris
Una campanya
Vida a bord
Postals antàrtiques
En els diaris
Manuals
Hespérides
Pla del viatge

Projectes
Educatius

Presentació
Patrocinadors
Recursos
Centres
1ª Visita
2ª Visita
Infantil
Primària
Secundària
Enllaços
En els diaris

>