Programa UNetBA - Informació general

Tens el títol de doctorat i vols fer una estada d'investigació postdoctoral en una universitat de Marroc, Tunísia, Algèria, Egipte o Líbia.? Ho pots fer en el marc del programa UNetBA.

La Xarxa UNetBA és un consorci format per 13 universitats de Marroc, Tunísia, Algèria, Egipte i Líbia i 5 universitats europees, que gaudeixen del finançament de la Comissió Europea dins un projecte ERASMUS Mundus Acció 2, per establir un programa d'intercanvi d'estudiants entre elles.

A través d'aquest programa pots anar a realitzar una estada de recerca a les universitats de Ibn Zohr - National School of Business and Management (Marroc), Hassan II Mohammédia-Casablanca (Marroc), Al-Akhawayn a Ifrane (Marroc), 8 Mai 1945 de Guelma (Algèria), Abderraman Mira de Bugia (Algèria), Canal de Suez (Egipte), Caire (Egipte), Alexandria (Egipte), Port Saïd (Egipte), Susa (Tunísia), Gabés (Tunísia), Sfax (Tunísia) i Benghazi (Líbia) rebent una beca mensual de 1.800 euros mensuals.

El període de l'intercanvi s'haurà d'ajustar al calendari acadèmic de la universitat de destinació, que pot ser diferent del de la UIB.

El programa UNetBA llança diverses convocatòries anuals, les quals pots consultar a la pàgina web oficial de programa.

Requisits per sol·licitar una plaça

  • Per sol·licitar una beca postdoctoral s'ha de tenir qualque tipus de lligam o relació amb la UIB (títol de doctorat expedit per la UIB, contracte, beca...).

Què has de fer per sol·licitar una plaça

1r. Informar-te i decidir a quina universitat vols anar, d'acord amb la llista publicada a la pàgina web del programa HERMES.

2n. Emplenar la sol·licitud en línia, que està disponible a la pàgina web del programa UNetBA, i lliurar la documentació requerida en els termes i condicions que es determinin a la pàgina web del programa. És molt important que completis el dossier amb tots els documents requerits perquè la teva candidatura sigui elegible.

Si necessites ajuda o qualsevol informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o passar pel Servei de Relacions Internacionals.

Procediment de selecció

Una comissió avalua i selecciona les sol·licituds presentades, d'acord amb els criteris establerts a la pàgina web del programa UNetBA.

La llista de les sol·licituds seleccionades es publica a la pàgina web oficial de programa. Aquesta llista serà definitiva quan es rebi l'acceptació de la universitat de destinació corresponent.

Un cop seleccionat/ada has de...

  • acceptar la plaça concedida, o renunciar-hi, per escrit.
  • cercar allotjament al país de destinació a través de la universitat de destinació
  • sol·licitar el teu visat a l'ambaixada o el consolat del país de destinació a Espanya.
Per a més informació:
unetba@uib.es