Visites docents - STA

Programa ERASMUS+

Convocatòria 2017-18

El Servei de Relacions Internacionals convoca 40 ajudes econòmiques per finançar les visites docents (STA) del professorat de la UIB  en el marc del Programa ERASMUS+ de la Unió Europea.

Les ajudes es destinen a cobrir part de les despeses de viatge i manutenció per impartir docència en universitats amb les quals hi hagi un acord ERASMUS+ establert per a mobilitat de professorat per a docència per al curs acadèmic 2017-18.

El període per fer una visita docent s'estableix entre l'1 d'octubre de 2017 i el 30 de setembre de 2018.

Calculador de distàncies

 

Convocatòria extraordinària 2016-17 (tancada)

El Servei de Relacions Internacionals convoca 12 ajudes econòmiques per finançar les visites docents (STA) del professorat de la UIB  en el marc del Programa ERASMUS+ de la Unió Europea.

Convocatòria 2016-17 (tancada)

El Servei de Relacions Internacionals convoca 35 ajudes econòmiques per finançar les visites docents (STA) del professorat de la UIB  en el marc del Programa ERASMUS+ de la Unió Europea.

Les ajudes es destinen a cobrir part de les despeses de viatge i manutenció per impartir docència en universitats amb les quals hi hagi un acord ERASMUS+ establert per a mobilitat de professorat per a docència per al curs acadèmic 2016-17.