ERASMUS+, SICUE, Convenis d'intercanvi, CIEE, ISEP, Beques Santander

Si ets un estudiant seleccionat per la teva universitat d'origen per fer part dels teus estudis a la UIB, durant un semestre o un curs acadèmic, a través dels programes ERASMUS+, SICUE, ISEP, o mitjançant un Conveni d'Intercanvi d'Estudiants subscrit entre la universitat d'origen i la UIB; has realitzat la sol·licitud en línia i has estat admès per la UIB per realitzar l'intercanvi, aquesta informació també et pot interessar: 

Calendari acadèmic 2018-19

El calendari acadèmic depèn de cada facultat, les activitats de benvinguda és duran a terme les següents setmanes: 

Activitats de Benvinguda:

Primer semestre: del 3 a 7 de setembre de 2018.

Segon semestre: del 4 al 8 de febrer de 2018.

Calendari acadèmic 2018-19:

Assignatures

Les assignatures són semestrals. Al final de cada semestre tenen lloc els exàmens corresponents a les assignatures que s’han cursat. Hi ha una convocatòria extraordinària d’exàmens per saber les dates exactes has de consultar el calendari acadèmic dels teus estudis.

Allotjament

Residència UIB

La residència d’estudiants de la UIB ofereix un preu especial a l’alumnat d’intercanvi durant la primera setmana de la seva estada. És una bona opció, mentrestant, per cercar un pis per compartir amb altres estudiants a Palma. Les reserves s’han de fer directament a la residència, residencia@uib.es

Per a més informació: http://www.residenciauib.es/index.php/ca/

Pis compartit

Els estudiants d’intercanvi solen compartir pis a Palma amb altres estudiants. Hi trobaràs ofertes i demandes d'habitacions amb altres estudiants. Es poden consultar ofertes de pisos compartits a http://www.uib.es/borsa/habitatge/. Aquestes ofertes es van renovant setmanalment.

Programa d'assessorament sobre habitatge:

T'oferim assessorament legal en matèria d'habitatge: compravendes (redacció de contractes de reserva, explicació de conceptes hipotecaris, explicació de les subvencions més habituals, ajuda en la recerca d’habitatge, consells pràctics...), lloguers (redacció de contractes, drets i obligacions de les parts, subvencions per pagar el lloguer, etc.), compartir pis (consells útils i problemes més freqüents, entre d'altres), etc.

Per contactar envia el nom, telèfon, adreça electrònica i motiu de la consulta al següent correu electrònic: legalconsulta@palma.es

Per a més infomarció sobre l'allotjament consulta el següent enllaç

Documents d'utilitat durant la teva estada