Seu electr˛nica

La seu electrònica està definida en l'article 10 de la llei 11/2007, de 22 de juny, d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. És aquella adreça electrònica disponible per als ciutadans a través de xarxes de telecomunicacions la titularitat, gestió i administració de la qual correspon a una administració pública, òrgan o entitat administrativa en l’exercici de les seves competències.

La UIB posa a disposició dels ciutadans la seu com a lloc d’interacció administrativa amb la UIB. A través de la xarxa de comunicacions es té accés a informacions, serveis i tràmits electrònics gestionats i administrats per la Universitat de les Illes Balears.

Es pot accedir a la Seu Electrònica de la UIB clicant sobre la imatge d'aquesta al final de la pàgina. Però, abans, es recomana que es llegeixi la informació que hi ha a continuació ja que s’han de complir uns requeriments, exposats en els apartats següents.

Requeriments tècnics

Per a consultar les pàgines web de la Seu Electrònica de la Universitat de les Illes Balears s’ha d’emprar algun d’aquests navegadors o les seves versions superiors:

  • Microsoft Internet Explorer 7
  • Google Chrome 15
  • Mozilla Firefox 14
  • Apple Safari 5

Per a consultar la documentació en PDF i verificar la signatura electrònica s’ha de tenir instal·lat en el sistema l’Adobe Reader.

A més, l’usuari ha de tenir instal·lat un certificat de la FNMT per xifrar i autenticar la comunicació. Al següent apartat podeu veure com instalar-lo.

Identificació de la Seu Electrònica

La Seu Electrònica de la UIB s’identifica mitjançant un certificat de Seu Electrònica emès per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.

Per a connectar-se a la Seu Electrònica i que el navegador pugui validar el certificat de seu, convé instal·lar el certificat arrel de la FNMT. Per instal·lar el certificat en l’ordinador podeu seguir com instal·lar un certificat en el repositori del Mozilla Firefox o bé, com instal·lar un certificat en el repositori de Windows si emprau l’Internet Explorer.

La FNMT també té una altra autoritat de certificació anomenada “Clase 2”. El seu certificat arrel és el FNMT Clase 2 CA.

Es pot consultar la pàgina “Manuals d'ús del servei de suport a la signatura electrònica” per a tenir més informació.

 

Accés a la Seu electrònica