Botar al contingut
 
Dr. Joan Baptista Garau Vadell
Professor titular d'universitat
Comercialització i Investigació de Mercats

Dr. Joan Baptista Garau Vadell

Currículum

Currículum breu

Nascut a LLucmajor (1968). Professor Titular d'Universitat de Comercialització i Investigació de Mercats del Departament d'Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, cursos d'Especialització a la Université Catholique de Louvain (Bèlgica), Reading University (UK) i Johns Hopkins University (USA). És doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de les Illes Balears (2000).

Anteriorment, director de l'Escola de Turisme del Consell Insular d'Eivissa (2008-2011). Té Experiència docent en estudis de llicenciatura, grau i postgrau a la Universtitat de les Illes Balears i com a professor convidat a les Universitats d'Angers (França), Wisconsin (USA), Dublin Institute of Technology (Irlanda), UNesur (Argentina), ESAN (Peru),  Universidad de Cantabria, Universidad de Vigo, Universidad Autónoma de Madrid.

La seva investigació s'ha centrat en el camp del Marketing Turístic i ha publicat articles a revistes Internacionals  com Tourism  Management, Tourism Economics, International Journal of Business and Industrial Marketing, International Journal of Travel Research,  Tourism Review, Anatolia, Tourism-Tourzam, i espanyoles com Investigación y Consumo, Economía Industrial, Investigación y Marketing . Aiximateix, ha publicat capítols de llibres a Editorials internacionals com Routledge,  Cognizant, Dykinson Dublin Institute of Technology

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
04/09/2017 18/06/2018 dilluns 09.30 11.00 DB110 (Cita prèvia per email)

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
21216 - Direcció Comercial I
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Direcció i gestió d'empreses i destins turístics Membre
Google+ UIB