Botar al contingut
 
Dr. Carlos Juiz García
Professor titular d'universitat
Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Dr. Carlos Juiz García

Currículum

Currículum breu

Professor Titular d'Universitat, Carlos Juiz és diplomat, llicenciat i doctor en Informàtica de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Espanya. Té un postgrau en Ofimàtica de la Universitat Politècnica de Madrid, Espanya. Abans d'unir-se al Departament d'Informàtica de la UIB, va tenir diversos càrrecs relacionats amb la indústria dels sistemes informàtics. A partir de 1990 va ser Analista de Sistemes en Xerox, deixant a aquesta posició com a analista sènior en 1999. Va ser investigador visitant en el Departament de Ciències de la Computació i Informàtica de Negocis de la Universitat de Viena, el 2003, i professor visitant Associat a el departament d'Informàtica Biomèdica, el 2011, a la Universitat de Stanford. Carlos Juiz és l'investigador principal al grup de recerca ACSIC (http://acsic.uib.es) i el seu interès en la investigació se centra principalment en enginyeria de rendiment, web semàntica i govern de TI.
Ha participat en diversos projectes d'investigació regional, nacional, europea i internacional, incloent-hi els projectes de cooperació, principalment amb universitats de Paraguai, Tunísia i Equador. Ha participat en més de 300 congressos internacionals, tallers i congressos com a revisor, president de la sessió, membre del comitè de programa o membre del comitè científic i president del comitè del programa. És coautor de més de 150 articles internacionals (incloent revistes, crítiques publicades, revisions, actes de congressos i capítols de llibres) i també un llibre de text universitari. Carlos Juiz ha impartit uns 40 seminaris internacionals i convidat a conferències en nombroses universitats prestigioses del món.
Carlos Juiz és membre sènior de l'IEEE i també sènior de l'ACM. També és expert convidat de la Unió Internacional de Comunicacions (ITU) i Advocat Acadèmic de ISACA. Ha estat també nomenat membre del Comitè de domini sobre el Cloud Computing de IFIP.
Va ser subdirector de l'Escola Politècnica Superior (2004-2005) i director de l'Oficina de Planificació i Prospectiva de la Universitat de les Illes Balears (2005-2007). Va ser delegat del Rectorat per a les Noves Tecnologies i CIO (2007-2011) i Vicerector de Tecnologies de la Informació (2011-2013) a la UIB. Carlos Juiz va ser el director de la Càtedra de Telefónica a la UIB (2012-2014). Actualment és membre de la junta directiva del clúster TURISTEC i també del clúster Balears.t. Carlos Juiz és el coordinador del subgrup de Govern de TI a AENOR, l'entitat espanyola en ISO.

Docència

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
21757 - Gestió de Sistemes i Instal·lacions Informàtiques
21761 - Govern de les TIC

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Arquitectura i comportament de sistemes informàtics i de comunicacions (ACSIC) Investigador principal
Google+ UIB