Botar al contingut
 
Dr. Macià Mut Puigserver
Professor associat
Enginyeria Telemàtica

Dr. Macià Mut Puigserver

Currículum

Currículum breu

Macià Mut Puigserver va néixer a Mallorca el 1966. Va aconseguir la seva llicenciatura en Ciències Informàtiques el 1990 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va rebre el seu doctorat en informàtica el 2006 a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

El 1996 es va incorporar al Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB com a Professor Associat. Va començar a ensenyar com a professor de Formació Professional especialitat en Informàtica al 1990. Compagina la seva feina a la Universitat amb el treball a l'Institut de Secundària Francesc de Borja Moll, on ha estat el cap del Departament d'Informàtica durant 10 anys i també el Coordinador de Mobilitat del Programa Erasmus.

Les seves línies de recerca actuals són: el disseny de protocols segurs, comerç electrònic segur, aplicacions mòbils i la criptografia aplicada. És autor d'articles sobre aquests temes en revistes internacionals i les conferències internacionals i nacionals. Ha estat membre del comitè científic i organitzador de diversos congressos internacionals. També ha participat en diversos projectes de transferència.

Currículum breu

Macià Mut Puigserver va rebre el títol d'Enginyer Superior en Informàtica en l'any 1990 per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2006 va obtenir el grau de Doctor en Informàtica per la Universitat dels Illes Balears amb qualificació d'excel·lent cum laude. Es va unir al departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat dels Illes Balears com a professor associat el 1996. El 1990 va començar la seva dedicació docent a com a professor secundari de l'especialitat d'informàtica fent classes a alumnes de Formació Professional. El 1992, després de passar les proves selectives per a ingrés al cos de funcionaris, va ser nomenat funcionari del cos de professors de secundària. Combina la tasca docent com a professor de secundària de l'especialitat d'informàtica amb la tasca docent i investigadora a la Universitat de les Illes Balears.

És autor de diversos articles en revistes internacionals amb índex d'impacte de l'ISI JCR així com de congressos nacionals i internacionals de prestigi. A més és autor de diversos capítols de llibre. Les seves línies d'investigació són el disseny de protocols de seguretat, la privacitat a Internet, el desenvolupament d'aplicacions per al comerç electrònic segur, el desenvolupament de nous aplicacions per a dispositius mòbils i les aplicacions de la criptografia en la telecomunicacions. Ha participat en projectes d'investigació finançats fons tant autonòmics com nacionals i europeus. També ha estat membre comitès investigadors i organitzadors de diferents congressos tant nacionals com internacionals. Macià Mut ha co-dirigit una tesi doctoral i ha dirigit diversos projectes de final de màster, grau i d'enginyeria superior i tècnica en informàtica i en telemàtica. A més és membre del grup de recerca SECOM (Seguretat en el comerç electrònic) de la Universitat de les Illes Balears.

Docència

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
22369 - Aplicacions i Serveis Telemàtics
22382 - Comerç Electrónic

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Seguretat i comerç electrònic (SECOM) Membre
Google+ UIB