Botar al contingut
 
Dr. Antonio Fernández Coca
Professor titular d'universitat
Expressió Gràfica en Arquitectura

Dr. Antonio Fernández Coca

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Belles Arts el 1989 per la Universitat de Sevilla. Doctor en Informàtica el 2003 per la Universitat de les Illes Balears. Professor ajudant el curs 1992-93 i professor titular d'escola universitària interí de 1993 a 1995. Professor titular d’escola universitària d’Expressió Gràfica Arquitectònica a la Universitat de les Illes Balears des de 1995. Director de comunicació de la UIB des de 2013 a gener de 2015. Delegat del Rector des de gener de 2015.

He impartit docència en diverses assignatures, com Sistemes d'Informació Electrònica dels estudis de Ciències Empresarials, i Expressió Gràfica Arquitectònica dels estudis d'Edificació.

Som membre de l'equip d'investigació Grup d'Innovació Educativa a les Matemàtiques i Enginyeria. Els meus treballs d'investigació també cobreixen diversos temes com la docència 2.0, la comunicació i el màrqueting.

Vaig rebre el premi Universia del Ministeri d'Educació i Cultura del Govern d'Espanya el 2013 per la versió OpenCourseWare de l'assignatura Expressió Gràfica, <http://dibujo.uib.es>.

Tutories a demanda via Campus Extens


Docència

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
20357 - Expressió Gràfica en Edificació

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Grup d'Innovació Educativa a les Matemàtiques i la Enginyeria (GIEME) Membre
Google+ UIB