Botar al contingut
 
Dr. Juan Vicente Riera Clapés
Professor associat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Dr. Juan Vicente Riera Clapés

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat de Salamanca i doctor en Ciències Matemàtiques per la Universitat de les Illes Balears. Professor de secundària i professor associat al departament de Matemàtiques i Ciències de la Computació. Imparteix docència en el grau de Primària i en el Màster de Formació del Professorat del que és tutor acadèmic.

En la seva activitat investigadora, es dedica al camp de la lògica borrosa, especialment a les funcions d'agregació, els connectius lògics, els nombres borrosos discrets i els processos de presa de decisió. És membre del grup d'investigació Soft Computing, Procesament d'Imatges i Agregació(SCOPIA) i col·laborador del Grup d'Innovació Educativa a les Matemàtiques i la Enginyeria (GIEME).

Aquesta activitat investigadora s'ha plasmat en publicacions en revistes científiques d'àmbit internacional així com en comunicacions presentades en més d'una vintena congressos d'àmbit nacional i internacional. És revisor de diverses revistes de referència internacional en el camp i ha organitzat diverses sessions especials en congressos. Ha participat activament en cursos de formació del professorat tant com a coordinador, ponent o assistent. Ha dirigit diferents treballs de fi de grau i de tesi de màster.

Docència

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
22128 - Didàctica de les Matemàtiques II
10701 - Didàctica Específica. Avaluació a l'Àrea de Matemàtiques
10703 - Pràctiques en Centres Docents o en Empreses
Google+ UIB