Botar al contingut
 
Dr. Ramon Mas Sansó
Professor titular d'universitat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Dr. Ramon Mas Sansó

Currículum

Currículum breu

Ramon Mas Sansó és Llicenciat en Ciències, Secció Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989) i Doctor en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears (1996). L'any 1993 va cursar el Màster en Especialitzacio en Visualització i Comunicacions Infogràfiques en el Swiss Federal Institute of Technology.

Va començar la seva carrera docent l'any 1990 com a Professor Titular d'Escola Universitària i és Professor Titular d'Universitat des de l'any 1999, adscrit al Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica.

Ha impartit docència a primer, segon i tercer cicle de les enginyeries tècniques en informàtica tant de gestió com de sistemes, a Enginyeria Superior en Infomàtica i actualment ho fa en els graus d'Enginyeria Informàtica i d'Enginyeria Telemàtica.

És membre del grup d'investigació en Gràfics i Visió per Computador i Intel·ligència Artificial, camp en el que ha publicat la majoria de les seves contribucions. Ha participat en diversos programes de recerca tant a nivell nacional com internacional.

Des de l'any 2003 fins a l'any 2016 va ser Cap d'Estudis d'Informàtica i Subdirector de l'Escola Politècnica Superior.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
13/09/2017 31/07/2018 divendres 11.30 13.30 D143-Aula Nord-Edifici Anselm Turmeda

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Unitat de Gràfics i Visió per Ordinador i IA (UGiVpOeIA) Membre
Google+ UIB