Botar al contingut
 

Jaume Suñer Llabrés

personal.uib.cat/jaume.sunyer
Jaume Suñer Llabrés

Jaume Suñer Llabrés

personal.uib.cat/jaume.sunyer

Currículum

Currículum breu

Llicenciat (1980) en Ciències (Secció Matemàtiques) i grau de llicenciatura (modalitat tesina, 1981) per la Universitat Autònoma de Barcelona, MSc en Enginyeria de Comunicacions (1990) per l'Imperial College of Science, Technology and Medicine de Londres, i Doctor en Informàtica (2002) per la Universitat de les lles Balears.

Des de 1981 fins a 1984 vaig treballar a la Universitat Politècnica de Catalunya, primer com a professor encarregat de curs de 11 hores (1981) i després com a professor contractat amb dedicació exclusiva (1982). Des de 1984 form part del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, i des de 2009 som Professor Titular d'Universitat. Durant aquest període he impartit docència de nombroses assignatures i també de cursos de doctorat i Màsters.

Form part del grup de recerca SCOPIA, dedicat principalment a la recerca sobre lògica borrosa i fusió de la informació. He publicat diversos articles en revistes indexades en el JCR i he participat en nombroses comunicacions a congressos nacionals i internacionals, i he estat coorganitzador de dos congressos internacionals.

Docència

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Estudi on la va impartir
20301 - Matemàtiques II - Càlcul
20320 - Probabilitats II
20326 - Inferència Estadística

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Soft Computing, Processament d'Imatges i Agregació (SCOPIA) Membre

Especialitats

Google+ UIB