Botar al contingut
 
Dra. María Balle Cabot
Professora contractada doctora interina
Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic

Dra. María Balle Cabot

Currículum

Currículum breu

Sóc Llicenciada i Doctora en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears (UIB), i present una trajectòria docent i investigadora de 13 i 16 anys respectivament. Durant els primers anys vaig compaginar la meva carrera acadèmica amb altres activitats de carácter professional, emmarcades en l'àmbit de la psicologia infantojuvenil clínica, educativa i familiar.

Respecte a la trajectòria investigadora, la meva principal línea d'investigació s'ha centrat en la Psicopatologia Evolutiva, més concretament en els aspectes temperamentals i de regulació emocional associats al desenvolupament de trastorns d'ansietat en adolescents, així com en la seva prevenció. L'estudi en aquest camp donà lloc a la meva tesi doctoral, a publicacions científiques en revistes de prestigi internacional amb índex d'impacte (researcher ID: G-1664-2016), i a la contribució activa a congressos nacionals i internacionals. Actualment sóc la Investigadora Principal del projecte competitiu Complejidad de la Regulacion Emocional en Adolescentes en Riesgo de Ansiedad: un Análisis Multimétodo y Multinivel, finançat pel Ministerio de Economía, Industria y Competitividad.

En relació a la meva experiència docent, aquesta inclou la impartició de diferents assignatures de l'àrea de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics del Departament de Psicologia de la UIB, a Llicenciatura, Grau i al Màster en Psicologia General Sanitària. Per altra banda, també he estat consultora de les assignatures Psicopatologia Infantil i Avaluació i Intervenció Clínica en Adults a la Universitat Oberta de Catalunya.

Finalment, respecte a tasques de gestió, actualment sóc la Secretària de la Facultat de Psicologia de la UIB.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
18/09/2017 31/07/2018 dimarts 12.00 13.00 007-IUNICS

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
21329 - Intervenció Psicològica en Trastorns Psicopatològics en Adults
21332 - Treball de Fi de Grau de Psicologia
11588 - Avaluació i Diagnòstic de la Psicopatologia en Infants,Adolescents i Adults

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Neurociència Cognitivo-Afectiva i Psicologia Clínica (CANCLIP) Membre
Google+ UIB