Botar al contingut
 
Dra. Ana Belén Petro Balaguer
Professora contractada doctora
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Dra. Ana Belén Petro Balaguer

Currículum

Currículum breu

La professora Ana Belén Petro Balaguer és llicenciada en matemàtiques (1999) i Doctora (2006) per la Universitat de les Illes Balears.

Des de l'any 1999 és becària i professora del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears. Actualment, és professora contractada doctora d'aquest departament i imparteix docència en assignatures de didàctica de les matemàtiques.

En els darrers anys, ha participat en diferents tallers i seminaris de formació del professorat d'Educació Infantil i Primària per l'ensenyament i l'aprenentatge de les matemàtiques. Forma part de la Junta Directiva de la Societat Balear de Matemàtiques, i com a tal, ha dedicat part dels seus esforços en la divulgació de les matemàtiques.

En el camp de la investigació, forma part del grup de Tractament i Anàlisi Matemàtic d'Imatges. Les seves línies de investigació es centren en el realçament i la millora d'imatges en color. En els darrers anys, el grup ha participat en diferents projectes d'investigació en aquest camp i presenta una extensa col·laboració amb l'empresa DxO (una de les empreses líders en processament d'imatges) i amb l'Agència Espacial Francesa (en la qual tracta de millorar el processament de les imatges del satèl·lit Pleiades).

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
04/09/2017 19/02/2018 dimecres 12.30 13.30 Despatx 111

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
22113 - Didàctica de les Matemàtiques I
22021 - El Pensament Matemàtic i la seva Didàctica
20301 - Matemàtiques II - Càlcul
22031 - Treball de Fi de Grau d'Educació Infantil
11302 - Processament d'Imatges i Aplicacions
Google+ UIB