Botar al contingut
 
Dr. José Mariano Escalona Lorenzo
Professor contractat doctor
Producció Vegetal

Dr. José Mariano Escalona Lorenzo

Currículum

Currículum breu

 

Graduat en Quimica Agricola (Universitat Autònoma de Madrid, UAM) i Doctorat en Biologia (UIB). Més de 25 articles publicats en revistes ISI. Més de 50 participacions en Congressos Internacionals i Nacionals. Avaluador Expert d'algunes revistes científiques i de l'Agència Nacional d'Avaluació i Prospectiva (ANEP).


Experiència docent: En els darrers 12 anys he realitzat la meva activitat docent al Departament de Biologia. En concret he impartit assignatures del grau de Biologia i del Grau de Agroalimentària com viticultura i enologia, fertilitat del sòl i la gestió de l'aigua. A més he participat en cursos de postgrau i programes de Màster.


Experiència professional: He realitzat de manera continuada treballs d'Assistència Tècnica en Empreses Agrícoles dedicada al sector del vi durant els últims 15 anys.


Experiència investigadora: En els darrers 15 anys he participat en projectes d'investigació relacionats amb les respostes de les plantes a l'estrès hídric i la fisiologia de la vinya i la qualitat del raïm. Els resultats més rellevants derivats d'aquests projectes s'han recollit en nombrosos articles publicats en revistes ISI, comunicacions en congressos internacionals i nacionals, llibres o capítols de llibres, etc..

Línies d'investigació: la fisiologia vegetal, maneig de l'aigua, relacions hídriques, fisiologia de la vinya, qualitat del raïm i del vi, d'impacte del canvi climàtic a la vinya.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
18/09/2017 04/06/2018 dimarts 10.00 12.00 Despacho 1 Aneño Mateo orfila

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
22490 - Aigua i Agronomia
22460 - Fertilitat del Sòl
22489 - Viticultura i Enologia
11230 - Eficiència en l'Ús de l'Aigua en Plantes i Noves Tecnologies de Reg

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Biologia de les plantes en condicions mediterrànies Membre
Google+ UIB