Botar al contingut
 
Dr. Andreu Sansó Rosselló
Catedràtic d'universitat

Dr. Andreu Sansó Rosselló

Currículum

Currículum breu

Nascut a Manacor (1969). Catedràtic d'Economia Aplicada. Degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la UIB.
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (1992). Doctor Economia per la Universitat de Barcelona (1996).
Anteriorment, professor Titular d'Escola Universitària i professor Titular d'Universitat a la Universitat de Barcelona, professor Titular d'Universitat a la Universitat de les Illes Balears. Professor tutor de Ciències Empresarials a la UOC.
Director del Departament d'Economia Aplicada de la UIB (2003-2007). Director General d'Economia (2007-2011), Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern Balear, i Director de l'Institut d'Estadística de les Illes Balears (2008-2011).
Experiència docent a les universitats de Barcelona, Illes Balears, UOC i Veracruzana (Xalapa, Mèxic).
Investigador visitant a les universitats d'Aarhus (Dinamarca); UFMG (Belo Horizonte, Brasil), Western Australia (Perth, Austràlia) i Canterbury (Christchurch, Nova Zelanda).
Especialitzat en econometria he publicat a Journal of Econometrics, Journal of Business and Economic Statistics, Econometric Theory, Oxford Bulletin of Economics and Statistics, The Econometric Journal, Economics Letters, Statistics and Probability Letters, Communications in Statistics, Annales d'Economie et Statistique, Empirical Economics, Spanish Economic Review, Annals of Tourism Research, entre d'altres.
Investigador principal des de 2003 de Projectes d'Investigació competitius. Membre del grup de recerca en Anàlisi i Modelització Econòmica (GAME).

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
12/09/2017 06/03/2018 dimarts 16.00 17.00 DB227

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
21205 - Econometria
11642 - Eines de Simulació i Mostreig amb Dades Massives

Recerca

Google+ UIB