Dr. Gabriel Cardona Juanals

Dr. Gabriel Cardona Juanals
Categoria
Professor titular d'universitat
Àrea de coneixement
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial
Telèfon(s)
  • 971 173377 (3377)  

Currículum breu

Gabriel Cardona (Maó, 1972) és Llicenciat en Matemàtiques (1996), Enginyer de Telecomunicació (1997) i Doctor en Matemàtiques (2002) per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Va formar part del Departament de Matemàtica Aplicada II (UPC) entre el 1996 i 2000 amb una beca de Formació d'Investigadors. A partir del 2000 forma part del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, primer com a professor Titular d'Escola Universitària interí, després com a Professor Contractat Doctor i actualment ocupa una plaça de professor Titular d'Universitat.

La seva activitat de recerca va començar dedicada a la Teoria de Nombres, i actualment es troba enmarcada en l'àmbit de la Bioinformàtica i Biologia Computacional. Aquesta recerca s'ha vist reflectida en la publicació de més de 20 articles en revistes internacionals indexades i la participació de diferents projectes amb finançament estatal i europeu. La llista de publicacions és accessible a Google Scholar.

Ha impartit docència en més de 15 assignatures de titulacions de matemàtiques, telemàtica i informàtica, principalment en l'àmbit de l'àlgebra i la matemàtica discreta.

És des de març de 2015 subdirector de l'Escola Politècnica Superior i cap d'estudis de Matemàtiques.