Botar al contingut
 
Beatriz Gómez Suárez
Ajudanta
Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Beatriz Gómez Suárez

Currículum

Currículum breu

Enginyera en Informàtica l'any 2011 per la Universitat de les Illes Balears (UIB), Espanya. Va obtenir per la mateixa universitat, l'any 2013, el Màster Universitari en Tecnologies de la Informació.

És ajudanta de la Universitat de les Illes Balears on imparteix diverses assignatures en l'àrea d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors: Administració de Sistemes, Ampliació d'Arquitectura de Computadors i Arquitectura de Computadors II.
Abans d'unir-se al Departament de Matemàtiques i Informàtica de la UIB va exercir durant dos anys com a analista i programadora en el departament tècnic i desenvolupament informàtic de l'empresa Gestió d'Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU) i després d'això va participar com a enginyera i investigadora a la Càtedra Telefónica - UIB: Sanitat Digital i Turisme Sostenible.

Pertany al grup de recerca http://acsic.uib.cat on actualment exerceix les seves funcions de R+D+i en diversos projectes dels quals ha escrit alguns articles i ha participat en diverses conferències d'àmbit internacional. Els seus treballs d'investigació cobreixen diversos tòpics, com IT Governance, e-health, m-health, TIC i turisme i eficiència energètica.

Docència

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
21740 - Administració de Sistemes Informàtics

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Arquitectura i comportament de sistemes informàtics i de comunicacions (ACSIC) Membre
Google+ UIB