Botar al contingut
 
Dr. Tomás Lejarraga
Professor contractat doctor interí
Organització d'Empreses

Dr. Tomás Lejarraga

Currículum

Currículum breu

Tomás és el director del Laboratori de Ciència de la Decisió. Va rebre el seu doctorat a la Universitat Pompeu Fabra (Espanya) l'any 2009. Va ser Postdoctoral Fellow en el Dynamic Decision Making Laboratory a Carnegie Mellon University (EUA), i més tard va ser un Visiting Associate Professor a la Universitat de les Illes Balears (Espanya). Entre els anys 2013 i 2016, en Tomás va ser un Research Scientist al Center for Adaptive Rationality al Max Planck Institute for Human Development (Alemanya). Està interessat en com els individus i els grups exploren, processen i integren la informació descriptiva (simbòlica) i la informació obtinguda des de la experiència quan prenen decisions. Les seves publicacions més recents són:

Ert, E. & Lejarraga, T. (2017). The Effect of Experience on Context- Dependent Decisions. Journal of Behavioral Decision Making, in press.

Hertwig, R., Hogarth, R., Lejarraga, T. (2017). Experience and Description: Exploring Two Paths to Knowledge. Current Directions in Psychological Science, in press.

Lejarraga, T., Woike, J.K., Hertwig, R. (2016). Description and Experience: How Experimental Investors Learn About Booms and Busts Affects Their Financial Risk Taking. Cognition, in press.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
11/09/2017 13/07/2018 dijous 13.00 14.00 DB122 cita per e-mail

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
20505 - Disseny Organitzatiu i Capital Humà
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
Google+ UIB