Botar al contingut
 
Dr. Antonio Vaello Sebastiá
Professor contractat doctor
Economia Financera i Comptabilitat

Dr. Antonio Vaello Sebastiá

Currículum

Currículum breu

Antoni Vaello Sebastià

Nascut a La Vila Joiosa (1977). Professor Contractat Doctor  del Departament d'Economia de l'Empresa. Doctor en Finances Quantitatives per la Universitat del País Basc (2009). Llicenciat en Economia per la Universitat d'Alacant (2001). Becari FPI del Ministeri de Ciència i Tecnologia (2003-2005).

Anteriorment, professor Ajudant a la Universitat d'Alacant (2005-07). Consultor Extern de la Universitat Oberta de Catalunya (2010-actualitat). Visiting Scholar a Anderson School of Management a la University of California-Los Angeles (UCLA -2010).

Investigador especialitzat en derivats, mètodes numèrics per a la seua valoració i econometria financera, amb publicacions al Journal of Banking and Finance, Finance Research Letters, Revista de Economía Financiera, European Journal of Operational Research i Journal of Economic Dynamics and Control. També algun capítol de llibre editat per Thomson-Aranzadi.

Experiència docent de llicenciatura, grau i màster a les universitats d'Alacant, Illes Balears,  Autònoma de Barcelona i Navarra, impartint cursos de comptabilitat financera, matemàtiques financeres, economia financera, finances corporatives o derivats i mètodes numèrics.

També ha estat membre de diversos equips d'investigació finançats pel Ministeri d'Educació i Ciència, Generalitat Valenciana, Govern Basc i Universitat d'Alacant.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
12/09/2017 03/07/2018 dimarts 12.30 13.30 DB002 - G.M. de Jovellanos - cita prèvia per e-mail

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Economia financera Membre
Google+ UIB