Botar al contingut
 
Dr. Eduard Alonso Paulí
Professor contractat doctor interí
Organització d'Empreses

Dr. Eduard Alonso Paulí

Currículum

Currículum breu

Nascut a Badalona (1978). Professor contractat doctor interí en el departament d'economia de l'empresa de la Universitat de les Illes Balears des del 2015. Llicenciat en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2000). Doctor en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2008) sota la direcció d'Inés Macho-Stadler. Professor ajudant a la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor visitant a la Universidad Pablo de Olavide (2008-2010).
Experiència docent en els estudis de llicenciatura i grau tant a la Universitat de les illes Balears com a la Universidad Pablo de Olavide i experiència docent en Tercer cicle en el Máster Universitario en Economía y Evaluación de Políticas de la UPO. Actualment cursa les assignatures de Disseny de les organitzacions i Anàlisis Empresarial i Disseny Organitzatiu.
Investigador especialitzat en temes relacionats amb l'economia industrial i l'aplicació de les eines de la teoría de jocs als problemes del govern corporatiu de l'empresa. organitzatius de l'empresa i medioambientals. Ha publicat la seva investigació en revistes nacionals i internacionals..Ha participat en diversos projectes d'investigació d'àmbit nacional. Actualment destaca el projecte finançat pel Ministeri d' Economía i Competitivitat 'Competitividad de la empresa: innovación y organización interna'.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
11/09/2017 31/07/2018 dimarts 15.00 16.00 DB003 cita prèvia per e-mail

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2017-18

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
21208 - Disseny de les Organitzacions
20629 - Treball de Fi de Grau d'Economia
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa
22532 - Treball de Fi de Grau de Relacions Laborals
11324 - Control i Avaluació de la Gestió

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Grup de recerca en Economia de les organitzacions (GREO) Membre
Google+ UIB