Programes estatals

Fletxa abaix Ajuts del Pla Nacional 2008-2011

 1. Convocatòria TancadaProjectes de cooperació INNPACTO

  CONVOCATÒRIA: 2012 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 17 de juliol de 2012.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  L'objectiu de la convocatòria INNPACTO és el suport a projectes en cooperació entre organismes de investigació públics o privats i empreses, per a la realització de projectes d'R+D+i orientats a productes, processos i serveis, amb una clara orientació al mercat i basats en la demanda.

  Amb aquests projectes es preten focalitzar l'R+D+i, promoure la creació de empreses innovadores, orientar l'activitat d'empreses ja existents cap a l'activitat innovadora, movilitzar la inversió privada, generar ocupació i millorar la balança tecnològica del país i també fomentar la participació de les entitas benefiaciàries en projectes i programes europeus i internacionals.

  2. TERMINI

  Fins al 17 de juliol de 2012 a les 15 hores.
  Per tal d’obtenir la firma del representant legal, les sol·licituds de projectes hauran de presentar-se a Son Lledó (Cati Miralles, ext: 3431) abans de les 14 hores del dia 13 de juliol de 2012.

  IMPORTANT: Les persones interessades en sol·licitar un projecte d'aquesta modalitat hauran de contactar amb l'OSR (osr@uib.es ; ext. 2940/3385) abans del 6 de juliol de 2012 per concretar les condicions de participació i la preparació del conveni.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona PDFIcona HTML
  Convocatòria BOE Icona Vist  
  Correcció BOE Icona Vist  
  Sol·licitud telemàtica   Icona Vist

  CONVOCATÒRIES ANTERIORS

  Torna