Programes estatals

Fletxa abaix Ajuts del Pla Nacional 2008-2011

 1. Convocatòria TancadaProjectes d'investigació fonamental orientada a la transmissió de coneixement a l'empresa (TRACE, antic PETRI)

  CONVOCATÒRIA: 2009 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 8 de setembre de 2009.

  Normativa:
  Organismes convocants:
  1. RESUM
  Ajuts financers per a la realització de projectes d'investigació fonamental orientada a la transferència de coneixement en qualsevol àrea temàtica. L'objecte principal és la tranferència de coneixement des dels grups de recerca al sector productiu.
  Els projectes podran ser individuals o coordinats i de caràcter restringit o obert. La durada del projecte serà de dos anys com a màxim. En casos excepcionals, la durada podrà ser de fins a tres anys.
  2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
  Es consideren dos tipus possibles de beneficiaris dels ajuts i dels resultats: els sol·licitants i beneficiaris dels ajuts econòmics i els destinataris directes dels resultats, de la transferència del coneixement.
  3. TERMINI
  S'han establert dos terminis de presentació de sol·licituds:

  - Des de l'7 de gener al 26 de febrer de 2009
  Per tal d’obtenir la firma del representant legal i presentar la sol·licitud, les sol·licituds hauran de presentar-se a Son Lledó (Cati Miralles, ext: 3431) fins al 23 de febrer de 2009.

  - Des del 2 de març al 8 de setembre de 2009
  Per tal d’obtenir la firma del representant legal i presentar la sol·licitud, les sol·licituds hauran de presentar-se a Son Lledó (Cati Miralles, ext: 3431) fins al 4 de setembre de 2009.
  La cumplimentació de la sol·licitud es fa via telemàtica a través de l'aplicació del MICINN.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona DOCIcona PDF
  Convocatòria BOE   Icona Vist
  CONVOCATÒRIES ANTERIORS

  Torna