Programes estatals

Fletxa abaix Ajuts del Pla Nacional 2008-2011

 1. Convocatōria TancadaProjectes internacionals (Inclou accions integrades)

  CONVOCATŌRIA: 2011 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATŌRIA ESTĀ TANCADA: El termini de la convocatōria va acabar el dia 9 d'agost de 2011.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  L'objectiu es fomentar la participaciķ espanyola en convocatōries bilaterals o multilaterals per realitzar projectes d'investigaciķ conjunts entre diferents paisos estratčgics dins el Programa d'Internacionalitzaciķ de la I+D.

  Es podran concedir ajuts en les següents modalitats:

  a) Modalitat de projectes d'investigaciķ multilaterals. Projectes de colaboraciķ multilateral entre equips de diversos paīsos. S'inclouen, entre altres, iniciatives dins de l'esquema ERA-NET i el programa PLANT-KBBE. La durada dels projectes serā d'un any com a mínim i de tres com a māxim.

  b) Modalitat de projectes d'investigaciķ bilaterals. Projectes de colaboraciķ multilateral entre equips de dos paīsos. Aquesta modalitat estā destinada preferentment a promoure la formaciķ conjunta i l'intercanvi de joves investigadors entre els equips participants. S'inclouen, per exemple, les convocatōries bilaterals amb Japķ (JST), EEUU (NSF), Brasil (CNPq), Argentina (MINCYT-ANPCT) o la Índia (DST). La durada dels projectes serā d'un any com a mínim i de tres com a māxim.

  c) Modalitat de projectes de mobilitat (Accions Integrades). Actuacions per incentivar la mobilitat dels investigadors participants, financiant la coordinaciķ de projectes conjunts a travčs d'ajuts per cubrir els gastos de desplaįament i d'estāncia associats a la realitzaciķ dels esmentats projectes entre Espanya i els paīsos participants. A aquesta convocatōria s'inclouen, per exemple, els paīsos següents: Alemanya, Argentina, Nova Zelanda, Portugal, Sčrbia i Sudāfrica. La durada dels projectes serā d'un o dos anys.
  Aquesta modalitat va destinada a promoure les colˇlaboracions de nova promociķ, els projectes conjunts amb estades superiors a 2 setmanes i els projectes amb participaciķ rellevant de joves científics.

  2. REQUISITS DELS SOLˇLICITANTS
  vegeu convocatōria per a cada cas.

  Els investigadors principals hauran de ser doctors, tenir vinculaciķ estatutāria o laboral amb el centre solˇlicitant i estar en servei actiu o anāleg.
  3. TERMINI


  - 1er termini: del dia 15 de juliol al dia 9 d'agost de 2011, per totes les modalitats.
  - 2on termini: del dia 17 d'agost al dia 15 de setembre de 2011, per a les modalitats a i b.
  - 3er termini: del dia 15 de novembre al dia 15 de desembre de 2011, per a la modalitat a.

  Documents i enllaįos
  Documents i enllaįosIcona PDFIcona HTML
  Bases reguladores Icona Vist  
  Convocatōria BOE Icona Vist  
  Solˇlicitud telemātica (Accions Integrades)   Icona Vist
  Solˇlicitud telemātica (bilaterals)   Icona Vist
  Solˇlicitud telemātica (multilaterals)   Icona Vist
  Més informaciķ   Icona Vist

  CONVOCATŌRIES ANTERIORS

  Torna