09-02-2018 - Menú dels bars i cafeteries del campus universitari
Menú bars i cafeteries
- Illa Mallorca
- OrganitzacióUniversitat de les Illes Balears
- 09-02-2018 a 09-02-2018
- LlocAls bars i cafeteries del campus universitari.
-
DescripcióAnselm Turmeda
Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada d’hummus de colors.
Segon plat: Hamburgueses de carn emmetxada amb patata a grells. Pebres farcits de verdures amb ensalada de fruita seca.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Formatge tendre amb rodanxes de tomàtiga. Canelons d'espinacs.
Segon plat: Verdures de temporada saltades. Lluç a la planxa amb minestra de verdures i patates bullides. Pit de pollastre a la planxa amb patates fregides i ensalada.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.
Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita. Iogurt. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Endívies amb rocafort i nous. Consomé de quinoa.
Segon plat: Costella de porc al forn amb mostassa i mel i puré de patata. Croquetes de peix casolanes amb ensalada. Patata amb bolets gratinats.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de marbre. Natilles.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Formatge tendre amb rodanxes de tomàtiga. Canelons d'espinacs.
Segon plat: Verdures de temporada saltades. Lluç a la planxa amb minestra de verdures i patates bullides. Pit de pollastre a la planxa amb patates fregides i ensalada.
Postres: Fruita. Iogurt.
Son Lledó
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Cuinat de mongetes blanques amb copinyes.
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb carabassa i patata al forn. Croquetes de peix amb ensalada.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes. - Més informacióhttp://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Que-menjam-avui/
- ContacteEnviar missatge per correu electrònic