Escoltar

Testimonis

Estudiants de la UIB que viuen fora de Mallorca

Carme Frau

“Fa dos anys que treball com a analista quantitativa a Deloitte a Londres, on em dedic a valorar derivats financers. Em vaig llicenciar en Economia a la UIB i allà vaig conèixer el professor a qui dec haver-me dedicat a això. Ell em va orientar a l'hora de buscar un postgrau adequat per a mi, el Màster en Banca i Finances Quantitatives. Seguirem en contacte durant molts anys més!”

Carme Frau
Alt càrrec a Deloitte LLP

 

Alma Salinas

“Diuen que a la Universitat aprens només el 10 per cent del que necessites al teu lloc de treball, i el meu 10 per cent és degut a la UIB. Va ser allà on vaig estudiar el Màster d'Animació per Ordinador durant tot un any. Érem els únics que seguíem sent a classe en ple agost! Avui treball com a animadora senior de videojocs per a Lift London, de Microsoft Studios. I el meu dia a dia és la pràctica del que vaig aprendre llavors”.

Alma Salinas
Animadora senior a Lift London (Microsoft Studios)

 

“En el meu projecte final de carrera vaig aprendre a utilitzar FPGAs, un tipus de circuit integrat innovador en aquell moment que m'ha obert moltes portes professionals des de llavors. Em vaig llicenciar a la UIB com a enginyer tècnic telemàtic i avui em dedic a la posada a punt dels transmissors de Wi-Fi en un projecte de desenvolupament de noves generacions de xips. I treball per a Samsung!”

Albert Cesari
Enginyer superior a Samsung Electronics

 

Andreu Mora

“El meu pas per la UIB va servir per establir la base per saber com funciona la tecnologia. Des de les matemàtiques a la física passant per l'electrònica. Vaig estudiar Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions. La carrera era molt exigent, però ser en aquell entorn tan familiar era tot un luxe. Ara em pas el dia entre algoritmes i processos de dades a l'Agència Espacial Europea".

Andreu Mora
Enginyer de sistemes a l’Agència Espacial Europe

 

Jaime Abril

“Record la vista de la serra de Tramuntana, una veritable inspiració. També les dues matrícules d'honor al primer curs i la meva època d'investigador anys després. Vaig tornar a la UIB per fer el doctorat i vaig aconseguir una beca del Ministeri d'Educació i Ciència. Vaig estudiar xarxes neuronals, dispositius electrònics, física del làser, lògica difusa. Una gran mescla que va ser la base de tot el meu coneixement actual. Et sona el servei de pagament sense contacte de Vodafone ? Doncs jo hi som darrere".

Jaime Abril
Responsable de l'àrea de desenvolupament de serveis de pagament amb el mòbil a Vodafone Group a Düsseldorf (Alemanya)

Estudiants de la UOM (Universitat Oberta per a Majors)

Catalina Ferrer

“Mai no havia pensat que anar a classe podria agradar tant. Gaudesc escoltant els professors i els temes que ens expliquen. Alguns, fins i tot, sobre els quals no en sabia res. M'agrada com ens parlen, com es preocupen que ho entenguem tot. I els meus companys s'han convertit ja en un grup d'amics.”

Catalina Ferrer
Alumna de la UOM a Eivissa

 

Etiquiano Gomila

“Formar part de la Universitat. A la meva edat! I a sobre participar-hi de manera activa! La UOM m'ha donat l'oportunitat de continuar formant-me, de millorar els meus coneixements i de seguir aprenent cada dia coses noveses."

Eutiquiano Gomila
Alumne de la UOM a Menorca (Alaior)

 

 

Joana Llompart

“La meva entrada va ser casual. Volia participar en els cursos monogràfics de la UIB, i vaig acabar matriculada al Diploma Sènior de la UOM! Em fa sentir vàlida perquè m'obliga a fer unes activitats que, d'una altra manera, no faria. M'ajuda a continuar activa i saludable.”

Joana Llompart
Alumna de segon curs del Diploma Sènior de la UOM