Escoltar

Entorn i seus

La nostra universitat s'adapta al caràcter insular de les Balears per arribar a tots els estudiants. Així, estam repartits en tres seus principals: una a Palma, una a Menorca i una d’Eivissa i Formentera. A més, la UIB té centres universitaris en una vintena de municipis, per estar a prop teu sempre que ho necessitis.

Menorca

Els edificis de Can Salort i Santa Rita, construïts a finals del segle XVIII, han estat remodelats per acollir la nostra seu menorquina. Tots dos se situen al municipi d'Alaior, al centre de l'illa. A més de l’oferta d'estudis, hi ha aules d'informàtica i videoconferència, laboratori d'Infermeria i biblioteca.

Eivissa i Formentera

Una antiga residència per a oficials i suboficials d'infanteria i artilleria construïda el 1944 acull la Seu d'Eivissa i Formentera. L'edifici de l’antiga Comandància Militar, catalogat com a bé d'interès cultural, ofereix estudis de grau i postgrau i acull la Universitat Oberta per a Majors. Les instal·lacions acullen la biblioteca, una aula d'informàtica i el laboratori d'Infermeria.

Mallorca

La seu es divideix entre el campus, situat a la carretera de Valldemossa, i l'edifici de Sa Riera, al centre de Palma i centre del programa d'activitats culturals.

El campus ocupa gairebé cent hectàrees en un entorn privilegiat als peus de la serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2010, en la categoria de «paisatge cultural».

A les instal·lacions del campus, a 15 minuts en cotxe del centre de la ciutat, hi ha tots els serveis i infraestructures necessaris per a la vida universitària: bars i restaurants, bancs, farmàcia, instal·lacions esportives, atenció sanitària, biblioteques, residència, etc.