Botar al contingut
Escolta

Dr. Josep Antoni Tur Marí

  • Despatx 5Primer pisGuillem Colom i Casasnovas

Currículum

Currículum breu

Llicenciat i Doctor en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Catedràtic de Fisiologia i Director del Grup de Recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la Universitat de les Illes Balears, integrat en el CIBEROBN (Fisiopatologia de l'Obesitat i la Nutrició) de l'Institut de Salut Carlos III i de l'Institut d'Investigacions Sanitàries de les Illes Balears (IDISBA). Acadèmic fundador de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Ciències dels Aliments i Acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Membre del Comité Científic de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) 2014-2018. Vocal d'Alimentació del Col.legi oficial de Farmacèutics de les Illes Balears. Membre del Comité Científic de la Vocalía nacional d'Alimentació del Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos. Redactor de la Declaració de la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat (UNESCO, 2010). Autor de més de 65 llibres i capítols de llibres, 320 articles i 8 patents nacionals i internacionals d'aplicació. Investigador Principal de 40 projectes d'investigació nacionals i internacionals. Ha dirigit 22 tesis doctorals. Membre del Consell Editorial de: Nutrients; Antioxidants; Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases, Current Nutraceuticals.

CV breu

Llicenciat i Doctor en Farmàcia por la Universitat de Barcelona. Catedràtic de Fisiologia de la Universitat de les Illes Balears. Director del Grup d’Investigació en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la UIB, integrat en el CIBEROBN (Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició) de l’Institut de Salut Carlos III. Director del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la UIB. Membre del Comitè Científic de la Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN). Redactor de la Declaració de la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO (2010). Acadèmic fundador de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Ciències dels Aliments i Acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Autor de més de 65 llibres i capítols de llibres, 341 articles científics i 7 patents d’aplicació (3 nacionals i 4 internacionals) en explotació. Una spin-off. Ha dirigit 30 tesis doctorals. 20 premis d'investigació.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
11680 - L'Alimentació en L'Època de les Grans Civilitzacions de L'Antiguitat i en
11681 - El Flux de Persones i d'Aliments a través dels Continents: Les ...
11690 - Bases Fisiològiques, Metabòliques i Nutricionals en l'Activitat Física
11693 - Dieta Mediterrània i Salut
11695 - Dieta Complementària i el seu Disseny
11696 - Alimentació i Esport
11724 - Pràctiques Externes
11725 - Treball de Fi del Màster
21518 - Fisiologia Humana
21537 - Nutrició Humana
23011 - Fisiologia: Aparells i Sistemes I

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Nutrició comunitària i estrés oxidatiu (NUCOX) Investigador principal
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB