Botar al contingut
Escolta

Dr. Sebastián Antonio Bota Ferragut

Dr. Sebastián Antonio Bota Ferragut
Catedràtic d'universitat
Tecnologia Electrònica
  • Despatx F319tercer pisMateu Orfila i Rotger (Física)

Currículum

Curriculum breu

Sebastià Bota Ferragut és doctor en Física per la Universitat de Barcelona (1992). És Catedràtic d'Universitat des de 2017. Va ser investigador del Departament d'Electrònica de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona entre 1988 i 2002. Des de 2002 és investigador del grup de recerca de Sistemes Electrònics, grup que actualment està assignat al departament d’Enginyeria Industrial i Construcció de la UIB.

La seva recerca s'ha desenvolupat en l'àmbit de la microelectrònica, en la qual ha seguit diverses línies d'investigació, que inclouen: implementació de sensors en tecnologies CMOS; efectes de la radiació en circuits integrats; disseny de circuits de condicionament per sensors, fiabilitat en memòries SRAM.

Autor de cinquanta-quatre articles en revistes internacionals indexades i de més de 180 publicacions científiques en actes de congressos. Ha participat en més de 25 projectes d'investigació competitius, essent-ne l'IP d'algun d'ells.

En l'àmbit docent, duu més de 26 anys impartint assignatures de grau i de postgrau i ha dirigit 8 tesis doctorals. Es co-autor d’un llibre de text sobre disseny CMOS i d’un segon sobre disseny digital per alumnes de grau. Es membre de la comissió de Garantia de Qualitat del grau de Física i del grau d’Enginyeria Telemàtica. Té reconeguts cinc quinquennis de docència i quatre sexennis de recerca.

 
 

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Direcció de tesis

Director de tesis l'any acadèmic 2023-24 als programes de doctorat següents:

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
21019 - Instrumentació Electrònica
21048 - Electrònica Digital
  • Doble titulació: grau de Matemàtiques i grau d'Enginyeria Telemàtica (2018)2019-20
  • Grau d'Enginyeria Telemàtica2019-20
22372 - Laboratori d'Electrònica
22415 - Tecnologia Electrònica
22426 - Sistemes Electrònics Digitals

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Grup de Sistemes Electrònics (GSE) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB