Botar al contingut

Fernando Maya Alejandro

Fernando Maya Alejandro

Currículum

Currículum breu

Doctor en Química per la UIB (2011). Investigador postdoctoral/Fulbright Scholar en el Lawrence Berkeley National Laboratory (USA, 2012-2013). Ha realitzat estades de recerca en la University of Hull (UK), i ha estat investigador convidat per la University of Copenhagen (Dinamarca) i Fulbright Occasional Lecturer en la University of Minnesota Morris (USA).

La seva recerca es basa en el desenvolupament de nous materials i la seva integració sobre suports funcionals, facilitant el seu ús per a aplicacions de separació química.

Ha publicat 44 articles en revistes internacionals del camp de la química analítica (Anal. Chem., Trends Anal. Chem., J. Chromatogr. A), així com en revistes de química i materials d'àmbit multidisciplinari (Adv. Funct. Mater., Chem. Mater., ACS Appl. Mater. Interfaces, Chem. Commun., Chem. Eur. J.). Des de 2017 és membre del Consell Editorial Internacional de la revista Journal of Separation Science (Wiley).

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Química Analítica Ambiental Col·laborador
Química de materials (MATER) Col·laborador
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta