La UIB ha aconseguit en els darrers anys posicions rellevants i mantingudes en els diversos indicadors de recerca. Això ha estat possible gràcies a l’esforç dels investigadors i a les polítiques d’estímul de la recerca.

Ara s'ha de continuar fent recerca capdavantera i innovant, amb la consciència que la tecnologia i el coneixement que genera és de tots. És obligació de la UIB que els productes de la recerca, tant en forma de tecnologia com en forma de saber fer, no es quedin al calaix. La societat, començant per la balear però també la internacional, ha de saber què es fa a la Universitat, i la Universitat no pot esperar que la societat li demani aquests productes; ha de fer tots els esforços possibles per fer-los-hi arribar.

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència, amb el suport de la Fundació Universitat-Empresa, té com a objectiu facilitar les relacions entre la Universitat i el teixit productiu de les Illes Balears. La Fundació, amb més de quinze anys de funcionament, s’ha convertit en una peça clau en la relació entre la Universitat i la societat.

Vols rebre la newsletter d'Innovació i Transferència? Envia'ns un e-mail a otri@fueib.org.