Comunicacions Mòbils (MCG)

Projectes i contractes

  • PROGECIB-23A - "XISPES: Xarxa Inalàmbrica d'altes prestacions per l'entorn sanitari", 2007-2009. Investigador principal: Felip Riera Palou. Programa per al foment de grups de joves investigadors i grups emergents (Projectes d'R+D+I per a grups emergents i competitius de les Illes Balears). Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació. Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear de les Illes Balears. Projecte.
  • TSI2007-62986 - "Seguridad en la Contratación Electrónica basada en servicios WEB (SCONES-WEB)", 2007-2010. Investigador principal: José Luis Ferrer Gomila. Programa Nacional de Tecnología de Servicios de la Sociedad de Información. Ministerio de Educación y Ciencia. Projecte.
  • PROGECIB - 16 A - "Tecnologías de la Información para la e-Contratación en el sector Turístico (Turis-tic)", 2007-2009. Investigador principal: José Luis Ferrer Gomila. Programa per al foment de grups de joves investigadors i grups emergents (Projectes d'R+D+I per a grups emergents i competitius de les Illes Balears). Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació. Govern de les Illes Balears. Projecte.