Suport - Atenció a l'usuari

Preguntes freqüents

Què he de fer si posa que la clau d'accés està expirada?

Si us apareix el missatge "clau expirada" heu de renovar la vostra clau d'accés.

A la pantalla us apareixerà un formulari amb tres camps per emplenar:

 • Clau d'accés actual: clau d'accés emprada fins ara per accedir a UIBdigital. En cas que sigui la primera vegada que accediu després que us hagin proporcionat el full de credencials, la "clau d'accés actual" fa referència a la clau d'accés que apareix al full.
 • Nova clau d'accés: clau d'accés nova que heu d'introduir, diferent a la que empràveu fins ara, i que serà la que emprareu a partir d'ara.
 • Confirmació de la nova clau d'accés: repetició de la nova clau d'accés que heu introduit al camp anterior, per tal d'evitar errades tipogràfics.

Una vegada hagueu efectuat el canvi de clau, us podreu connectar normalment a UIBdigital.

 

Què he de fer si posa que la clau d'accés és incorrecte?

Si us apareix el missatge "clau incorrecta" us heu d'assegurar que estau introduint les vostres credencials correctament:

 • comprovau que introduïu el vostre nom d'usuari
 • respectau les majúscules i minúscules de la clau d'accés
 • assegurau-vos que introduïu la darrera clau d’accés que vareu enregistrar, en cas que l’hagueu canviada recentment

Si així i tot no aconseguiu accedir, haureu d’obtenir una nova clau d'accés.

Què he de fer si tenc problemes o bé no record la meva clau d'accés?

Si teniu problemes per accedir amb la vostra clau d'accés o bé no la recordau, n’haureu d’obtenir una de nova. Teniu dues opcions:

 • podeu iniciar un procés automàtic de recuperació de clau d’accés fent clic a l’enllaç “No record la clau d’accés”. (Aquesta opció només és viable si heu validat la vostra adreça de correu electrònic a UIBdigital i teniu una targeta UIB activa; no serveixen targetes provisionals ni DNI electrònic)
 • podeu dirigir-vos als Serveis corresponents amb un document acreditatiu, on us en proporcionaran una de nova:
  • si sou alumne de batxillerat, al Servei d'Alumnes del Campus de la UIB
  • la resta d'alumnes, als Serveis Administratius
  • si sou PDI, als Serveis Administratius o bé al Servei de Recursos Humans
  • si sou PAS, al Servei de Recursos Humans
 
Si cap d'aquestes respostes no resol el vostre dubte, emplenau el formulari de suport.

Contacta amb la UIB

(*) Els camps marcats són obligatoris

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per la UIB en el registre de l'activitat de tractament habilitat a l'efecte, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud. Les dades sol·licitades són necessàries per acomplir la finalitat esmentada i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix d'aconseguir-la.
La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat, limitació del tractament i de no ser objecte de decisions individuals automatitzades pel que fa a les dades facilitades i tractades. Per exercir els drets indicats us heu d'adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l'atenció de la delegada de protecció de dades, cra. de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears) o a l'adreça de correu electrònic dpo@uib.es. També disposau del dret a reclamar davant l'autoritat de control a: https://www.aepd.es. De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat per a la qual van ser recollides.