Serveis i oficines de la UIB

fotoConcessió administrativa a càrrec de Fotocopisteria Impresrapit SL.

Les prestacions que ofereix el servei són:fotocòpies, impressió de plànols, en color i b/n, en gran format, lones, vinils, retolació, impremta ràpida i tradicional, enquadernacions (espirals metàl·liques, tèrmiques, Channel, llibres...), plastificacions i encapsulaments de gran format i venda de material d'oficina.
 

Altres serveis:

  • Màquines d’autoservei: als serveis de copisteria hi ha a la venda unes targetes magnètiques recarregables, que permeten efectuar fotocòpies d’autoservei les 24 hores, en qualsevol de les màquines que hi ha situades en tots els edificis.
  • Venda de CD i disquets.
  • Servei d’impressió làser en color d’alta qualitat: sistema que permet utilitzar una impressora làser en color d'alta qualitat a través de la xarxa de la UIB, copisteria de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos.
  • Sistema auto to print: es poden imprimir documents des de les aules informàtiques i posteriorment anar-los a recollir a qualsevol dels centres de reprografia del campus, identificant prèviament el document.

Horaris de les unitats del servei

  Del 15 de setembre al 30 de juny Juliol Agost Vacances de Setmana Santa i Nadal
Gaspar Melchor de Jovellanos 9 - 14 h
16 - 19 h
9 - 14 h 9 - 14 h 9 - 14 h
Arxiduc Lluís Salvador 9 - 14 h
16 - 19 h
Tancada Tancada Tancada
Guillem Cifre de Colonya 9 - 14 h
16 - 19 h
9 - 14 h Tancada Tancada
Ramon Llull

9 - 14 h
16 - 19 h

9 - 14 h Tancada 9 - 14 h

A més, màquines d’autoservei amb targeta als següents edificis: aulari, Anselm Turmeda, Beatriu de Pinós i Mateu Orfila i Rotger.

Atenció al client

Fotocopisteria Impresrapit SL
Tel.: 971 71 47 72
http://www.impresrapit.com
digital@impresrapit.com