Canvi de certificat de la seu electrònica de la UIB

A partir del dia 3 d'abril a les 7.30 hores, es canvia el certificat de la seu electrònica de la UIB. El nou certificat de la seu està signat pel certificat arrel «AC Raíz FNMT-RCM Servidores Seguros» de la FNMT. Si us apareix un missatge que indica que la connexió no és privada, vol dir que el navegador amb el qual accediu a la seu electrònica no té el certificat instal·lat i que, per tant, l’heu d’instal·lar.

Requeriments tècnics

Els requeriments per poder fer ús de la seu electrònica de la UIB són els següents:

 1. Per consultar les pàgines web de la seu electrònica de la Universitat de les Illes Balears s’han d’emprar alguns d’aquests navegadors o les seves versions superiors:
  • Google Chrome (versió 80)
  • Mozilla Firefox (versió 72)
  • Microsoft Edge (versió 88)
  • Apple Safari (versió 13)
 2. Al navegador s’ha de tenir instal·lat el certificat d’entitat «AC Raíz FNMT-RCM Servidores Seguros» de la FNMT. Els manuals per instal·lar el certificat estan disponibles a la pàgina: Manuals d'ús del servei de suport a la signatura electrònica.
 3. Per consultar la documentació en PDF i veure les signatures electròniques associades als documents, s’ha de tenir instal·lat el lector «Adobe Reader».
 4. Per a poder signar les sol·licituds, el ciutadà ha de tenir instal·lada l’aplicació «Autofirma versió 1.7.1» o posterior (per a Windows, Linux o MacOS).