El Rector

 

Dr. Llorenç Huguet Rotger

Catedràtic d'universitat
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica. Àrea de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Perfil docent

Contacta amb el Rectorat

Curriculum Vitae

És menorquí, de Ferreries. Casat i pare de tres fills. Va fer els estudis primaris al Col·legi Públic de Ferreries i el batxillerat a l’Institut de Ciutadella (aleshores batxillerat laboral). Es llicencià en Matemàtiques (1977) i es doctorà en Informàtica (1981) per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 1980 va acabar la llicenciatura de Ciències Aplicades a la Informàtica i a la Gestió Industrial a la Universitat de Lovaina (Bèlgica), mentre estava adscrit al laboratori IMAGO d’aquesta universitat com a investigador.

llegir +

Agenda del Rector

Atès l'estat d'alarma, decretat el passat 14 de març, totes aquelles reunions i actuacions que sigui possible es realitzaran per via telemàtica.
 

Del 19 al 25 d’octubre

Dimarts 20

11:00 h. Consell de Direcció

Hi assisteixen: el Rector, la Secretària General, la Gerent i els vicerectors. Es realitzarà per mitjans telemàtics: Zoom

Dimecres 21

12:00 h. Signatura conveni de col·laboració entre la UIB, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears i l'empresari Jaume Crespí

Signatura protocol·lària d'un conveni de col·laboració entre la UIB, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears i l'empresari Jaume Crespí.

Dijous 22

11:00 h. CRUE: Presentación de propuestas para la Universidad 2030 por medios telemáticos

Acte de la CRUE de Presentación de propuestas para la Universidad 2030, por medios telemáticos

11:30 h. Signatura d'un acord marc de col·laboració entre la UIB i Foot Print Consulting (TrueWorld.org).

Signatura d'un acord marc de col·laboració entre la UIB i Foot Print Consulting (TrueWorld.org).

L’agenda reflecteix els actes institucionals, esdeveniments públics i reunions d’especial rellevància, i no totes les reunions internes de feina. No s'hi inclouen dades de caràcter personal en cap cas. L’agenda es publica setmanalment i pot estar subjecta a canvis de darrera hora.