Diari d'un intercanvi a la UIB: els darrers dies

La teva estada a la nostra Universitat és a punt d’acabar. Però, realment te’n vols tornar? Per nosaltres formes part d'aquesta comunitat. Queda!

Sabem que el nostre clima i entorn són irresistibles, però, si hi afegeixes l'àmplia oferta de graus, màsters, postgraus i una innovació docent i científica que no tenen fi, tenim com a resultat la segona universitat d'Espanya en productivitat científica i la vuitena en docència. Volem que continuïs formant-te amb els millors.

És per això que t’animam que facis un cop d’ull a l’apartat «Estudis» i continuïs creixent amb la teva nova família.

Sempre seràs UIB.

  

Vine a veure'ns a l'estiu

Necessites més excuses per venir a veure'ns? Cada estiu, la UIB organitza la Universitat d'Estiu, amb cursos de durada curta i temari d'actualitat perquè continuïs formant-te, ampliïs coneixements i no perdis el vincle amb les Illes Balears.

No t'oblidis d'agafar el banyador i... Ens veiem a l'estiu en aquest paradís!

Més informació sobre la Universitat d'Estiu.

Què has de fer abans d'anar-te'n?

Probablement, la part més difícil dels darrers dies a la UIB serà acomiadar-te de tot i de tothom: dels companys, professors i de l'ambient únic que es respira al campus. Quan assimilis que una de les millors experiències de la teva vida tanca una etapa, hauràs de complir tres passos:

1. Anar a cercar l’expedient acadèmic als serveis administratius corresponents.
2. Sol·licitar el certificat d'estada a l'SRI.
3. Anar a cercar els certificats dels cursos d'idiomes i altres documents que necessitis.
 
Per nosaltres ets un membre més d'aquesta meravellosa família. Estarem en contacte amb tu a través de la nostra pàgina web, on tindràs tota la informació de l'actualitat de la UIB, i de les nostres xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter.

Gràcies per crear la UIB.