1. Pel nostre prestigi i reconeixement

Estam entre les cinc primeres universitats d'Espanya en innovació i desenvolupament tecnològic així com en qualitat de recerca i, a més, podem presumir d'estar en el top ten mundial en recerca en l'àmbit turístic, i estar entre les vuit primeres universitats en qualitat i innovació docent.

2. Per la nostra connexió amb la societat

La nostra connexió amb la població de les Illes és total. De fet, hem estat valorats com la quarta institució més estimada per la societat balear l'any 2013, per darrere de les forces de seguretat i les ONG.

3. Perquè et cuidam des del primer dia

La teva integració en la gran família Som UIB és el nostre principal objectiu i aconseguim fer-lo realitat gràcies als nostres professors i alumnes. Estarem al teu costat des del primer dia.

4. Perquè som propers

Les nostres dimensions i la nostra filosofia ens permeten que tinguis un contacte directe i proper amb tot el personal de la UIB. Les nostres classes no estan massificades i el tracte amb els teus professors és proper. És fàcil contactar amb ells per resoldre dubtes i enviar suggeriments. L'existència de càtedres, així com els convenis amb institucions públiques i privades, ens permet també una major proximitat a la societat.

5. Perquè et donam una llar

Tenim una residència al mateix campus (davant les instal·lacions esportives) que costa la meitat que altres de Madrid o Barcelona. Però si prefereixes viure fora, la UIB posa al teu abast una borsa d'allotjament en la qual podràs trobar la teva nova llar. 

6. Per les nostres instal·lacions esportives

Tenim un modern i complet complex poliesportiu on podràs practicar múltiples esports i fins i tot nedar a la piscina interior d'aigua tractada que et farà oblidar qualsevol al·lèrgia al clor ja que l'hem substituït per un sistema que respecta el pH de la pell, alhora que et permet nedar amb una temperatura de 28 graus.

7. Perquè t'acompanyam durant tota la teva estada

Per a nosaltres l'ajuda no queda en una benvinguda. A més, si véns d'una altra universitat, el nostre Servei de Relacions Internacionals és al teu costat durant tota la teva estada a la nostra universitat. Mai no estaràs sol.

8. Perquè som multilingües

A la UIB impulsam la docència en diverses llengües. Les nostres assignatures s'imparteixen en català, castellà o anglès. Totes tenen el mateix valor en crèdits ECTS, independentment dels idiomes en què les rebis.

9. Perquè t'ensenyam idiomes

Comptam amb un servei de formació lingüística que ofereix cursos de diferents idiomes amb excel·lent qualitat. La docència és tan dinàmica, pràctica i efectiva que aconseguiràs aprendre ràpidament amb un senzill esforç.

10. Perquè tenim un ensenyament actiu

Els estudis que oferim són competitius i inclouen formació pràctica. La nostra filosofia és apostar per una educació innovadora on tu també formes part activa del procés d'aprenentatge.

11. Perquè transferim a la societat

Els nostres estudis i investigacions no queden al laboratori, sinó que els professors i investigadors aposten pel benestar general transferint a la societat els coneixements que desenvolupen a la UIB. Això fa possible que la nostra formació sigui, també, connectada a la realitat professional.

12. Perquè som tecnològics

Disposam de la plataforma Campus Extens, pionera en l'ús de les noves tecnologies com a eina per a la docència, que, a més, ens permet estar connectats de manera efectiva amb les nostres seus de Menorca i Eivissa. Tenim Wi-Fi gratuïta per tot el campus, així com punts per connectar els portàtils.

13. Pel nostre entorn natural

El campus de la UIB es troba als peus de la serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, ia pocs quilòmetres de les millors platges. A més Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera tenen una mitjana de 300 dies de sol a l'any que ens permeten gaudir d'una variada oferta cultural a l'aire lliure.

14. Som accessibles

La UIB està perfectament connectada amb tots els racons de l'arxipèlag. Els autobusos i el metro, en el cas de Mallorca, enllacen la nostra universitat amb bons horaris i freqüències.

15. Estam connectats amb el món

L'aeroport internacional de Mallorca és a 15 minuts del campus de la UIB, i el aeroports de Menorca i Eivissa es troben a una distància similar de les nostres seus universitàries. En poc més de tres hores connectam amb les principals ciutats europees.

16. Som ecològics

Apostam per tenir cada dia un campus més saludable. Un objectiu que es comença a aconseguir és l'excel·lència dels serveis de restauració, i el foment de l'ús de la bicicleta, tant al campus com de camí a la ciutat, gràcies al carril bici que ens hi connecta. Per si no fos prou, tenim programes de reciclatge tecnològic i una estació d'estudis ornitològics.

17. Volem compartir aquesta experiència amb tu

A la UIB comptam amb més de 1.000 professors i investigadors i 500 persones que treballen en administració i serveis. Tots ells fan feina pensant en el teu aprenentatge i a compartir amb tu una experiència docent d'excel·lència.

18. Apostam pel teu futur

El nostre suport no s'acaba a les aules, sinó que seguirem al teu costat quan hagis de fer la passa d'iniciar la carrera professional. Posarem a la teva disposició tot un ventall de beques i projectes de col·laboració, a més d'una borsa de treball, perquè aconsegueixis la teva primera oportunitat.

19. Som internacionals

Ho comprovaràs en els alumnes i els professors que t'envoltaran, però també en el fet que et brindam l'oportunitat que els teus estudis no acabin aquí. Beques, programes d'intercanvi i estades solidàries faran possible la nostra aposta perquè segueixis aprenent amb excel·lència.

20. Volem créixer amb tu

Primer serà el grau, i llavors el postgrau o el màster. Fins i tot un doctorat. Presumim de tenir un complet programa d'aprenentatge continu en el qual podràs assistir a cursos durant els estius o, fins i tot, tornar als estudis quan tinguis més de 55 anys.

21. Som UIB

És el nostre caràcter, la nostra proximitat. Des que decideixes estudiar o investigar amb nosaltres ja ets un dels nostres. Aquí Som UIB, una gran família que aposta per aconseguir cada dia un bon present i un millor futur per a tots. I tu ets una peça fonamental.