La Biblioteca de l'Investigador, una eina essencial per a la comunitat universitària

La investigació és, juntament amb l'oferta acadèmica, el pilar fonamental de la UIB per posicionar-se com a referent en els rànquings internacionals. Sense educació no hi ha futur. Però, sense investigació, no podem continuar avançant com a comunitat educativa ni com a societat. És per això que el Servei de Biblioteca i Documentació no solament som un suport cabdal per als alumnes, sinó que també oferim eines als investigadors.

Una font de recursos electrònics

Disposam d’un ampli catàleg de recursos electrònics amb un cercador intuïtiu que et permet trobar allò que cerques a la nostra base de dades. El Servei de Biblioteca i Documentació ens comprometem amb la teva experiència a l'hora de fer servir les nostres eines i et guiam en tot el procés. És per això que hem creat guies útils per a la majoria dels processos que hauràs de fer al nostre apartat. Aquí et mostram d'exemple la nostra guia per cercar a una base de dades. Llibres electrònics, revistes en línia, guies temàtiques... Tot el que et puguis imaginar ho trobaràs a la Biblioteca de l'Investigador.

Totes les eines per elaborar un treball acadèmic amb èxit

Tant si ets estudiant com si ets investigador, el treball acadèmic és el fonament amb què recolliràs la investigació que has dut a terme i la plasmaràs en un document que hauràs preparat per presentar-lo. La nostra feina és donar-te totes les eines i indicacions perquè redactis un treball acadèmic amb totes les garanties. Aprendràs a citar correctament la bibliografia, estaràs al dia de la política de plagis i elaboràs el treball acadèmic de manera correcta.

Mira tot el que la Biblioteca de l'Investigador pot fer per tu

Tot el que hem esmentat i encara més ho trobaràs al web de la Biblioteca de l'Investigador. Bibliometria, drets d'autor i accés obert, publicació i difusió del treball científic, préstec interbibliotecari o l’Àrea de serveis a la investigació i adquisicions són els ítems que conformen aquest servei útil per a tota la comunitat universitària. Fes-hi un cop d'ull i mira com la UIB et pot ajudar a aconseguir amb èxit tots els objectius que et plantegis. T'acompanyam.


Vols saber què pot fer el Servei de Biblioteca i Documentació per a l'estudiant? Clica aquí.