Viu la UIB amb benestar emocional

Viure l'etapa universitària és molt més que anar a classe i aprovar exàmens. Les relacions socials, construir la personalitat i el dia a dia al campus universitari són factors que marcaran el teu futur i probablement el d'una part del teu entorn. Per això, a l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible de la UIB (OUSIS) ens fixam com a objectiu el teu benestar emocional.

Forma't en l'assignatura més important: tu

Adquirir habilitats socials com la comunicació efectiva, les activitats prosocials, l'assertivitat o l'empatia són clau en aquest important aspecte de la vida. T'ajudam a adquirir aquestes habilitats mitjançant cursos i tallers.

T'oferim recursos perquè prenguis consciència de les teves emocions i les dels altres, i sàpigues identificar-les; perquè aprenguis a regular les emocions de manera apropiada aplicant estratègies adequades, com ara la relaxació, la respiració completa o el sentit de l'humor.

Per estar bé amb els companys, has d'estar bé amb tu mateix.

Comença a treballar en tu amb les activitats de l'OUSIS

Programes i projectes

Amb la campanya de missatges saludables Un Missatge Saludable per a un Objectiu Comú, impulsada des de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables. N'hi ha que també tenen en compte la importància del benestar emocional.

Concursos

Infografies

Prevenció de la conducta suïcida

Espai de benestar psicològic

Disposam d’una consulta gratuïta d’assessorament, per reduir el malestar psicològic i millorar la gestió emocional i el benestar personal, sempre amb la garantia de màxima confidencialitat.