Viu la UIB amb benestar emocional

Viure l'etapa universitària és molt més que anar a classe i aprovar exàmens. Les relacions socials, construir la personalitat i el dia a dia al campus universitari són factors que marcaran el teu futur i probablement el d'una part del teu entorn. Per això, a l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible de la UIB (OUSIS) ens fixam com a objectiu el teu benestar emocional.

Forma't en l'assignatura més important: tu

Adquirir habilitats socials com la comunicació efectiva, les activitats prosocials, l'assertivitat o l'empatia són clau en aquest important aspecte de la vida. T'ajudam a adquirir aquestes habilitats mitjançant cursos i tallers.

T'oferim recursos perquè prenguis consciència de les teves emocions i les dels altres, i sàpigues identificar-les; perquè aprenguis a regular les emocions de manera apropiada aplicant estratègies adequades, com ara la relaxació, la respiració completa o el sentit de l'humor.

Per estar bé amb els companys, has d'estar bé amb tu mateix.

Comença a treballar en tu amb les activitats de l'OUSIS

Programes i projectes

Amb la campanya de missatges saludables Un Missatge Saludable per a un Objectiu Comú, impulsada des de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables. N'hi ha que també tenen en compte la importància del benestar emocional.

Concursos

Infografies

Cursos